top of page

DMK
HOITOJA

Logo.png

Kaikki DMK-hoidot optimoidaan juuri Sinun ihoasi varten. DMK-kotihoitotuotteiden käyttö on välttämätöntä haluttujen tulosten saavuttamiseksi. Kaunis, terve ja onnellinen iho ei synny yhdessä yössä, mutta sitoutuminen palkitaan! 

Hinnat löytyvät hinnastosta. Entsyymiterapiahoidon yhteyteen on mahdollista saada lisäpalveluna vatsan - ja alaraajojen lymfa, MediPedi- jalkahoito tai ripsien kestotaivutus kestovärjäyksillä.

 

DMK-ENTSYYMITERAPIASARJA
ENSIKERTALAISELLE

DMK aloitussarja on loistava tapa aloittaa oma ihonhoitomatkasi.

Kokonaisuus sisältää neljä ihon tilan mukaista entsyymiterapiahoitoa hoitoa, sekä lahjana DMK Sunscreen -aurinkosuojavoiteen.

Aloitussarjan aikana asiakas käyttää DMK Skincare -kotihoitotuotteita.
 

DMK
AGE MANAGEMENT
HOITOSARJA

Tehokas hoitosarja ikääntymismuutosten hoitoon. Vahvistaa ihon rakennetta ja tuo pitkäkestoisia tuloksia. Palauttaa ihon ihanteellista toimintaa ja minimoi ikääntymisen vaikutuksia. 

DMK
MUSCLE BANDING

DMK Muscle Banding – ihosi supertreeni!

12 viikon hoitokokonaisuus on kuin tehotreeni, joka rakentaa ihoa sisältä ulospäin. Muscle Banding -hoitosarjassa keskitytään suoraan ihon kykyyn toimia ihanteellisesti.

Veltto, tyhjä ihokudos aktivoituu voimakkaasti ja ihon toiminta tasapainottuu. Ihon rakenne sekä kasvojen lihakset vahvistuvat. Tämän lisäksi tulehdustilat poistuvat ja hauraat hiussuonet voimistuvat. ”Tehotreenin” tuloksena on kimmoisa, terveyttä hehkuva, vahva ja onnellinen iho!

 

DMK
INSTANT LIFT

Kiinteämpi, heleämpi & hehkuva iho!

 

Täydellinen hoito ennen elämän suuria tapahtumia, jolloin haluat olla parhaimmillasi! Sopii erinomaisesti päivää ennen häitä sekä morsiamelle että sulhaselle ja tuleville anopeille.

Instant Lift on suunniteltu kiinteyttämään ja kirkastamaan ihoa hämmästyttävän tehokkaasti. Sisältää DMK:n Muscle Banding -lihasten aktivointimenetelmän, joka takaa, että tulokset sekä näkyvät että tuntuvat ihossa.

DMK
HAPOTUSHOIDOT

DMK Pro Alpha - happohoidoilla saadaan aikaan dramaattisen upeita tuloksia ihon kunnon ja ulkonäön parantamisessa. Hoitokäsittely poistaa kuollutta ihosolukkoa ja tehostaa uuden kollageenin muodostumista ihossa.

Iho vahvistetaan ja kuntoutetaan huippuunsa ennen hapotuskäsittelyä, jonka ansiosta tulokset maksimoidaan.

Ideaali henkilöille, jotka haluavat merkittävästi ja nopeasti uudistaa ihoa ilman leikkausta tai iholle traumaattisia käsittelyjä.  

bottom of page