top of page

DMK ENTSYYMITERAPIA

Koe entsyymien voima! Ainutlaatuinen DMK-entsyymiterapia, DMK Signature Treatment, soveltuu kaikenlaisille ihoille ja kaikkiin iho-oireisiin. Entsyymiterapia parantaa ihon omaa toimintaa aktivoimalla ihossa olevat entsyymit. Tämän vuoksi saavutetaan pitkäaikaisia ja hämmästyttävän hyviä tuloksia.

DMK-entsyymiterapia herättää ja kuntouttaa ihosi toimimaan jälleen nuoren ja terveen ihon tavoin. Verenkierto tehostuu ja hapensaanti sekä lymfan toiminta paranee. Kuollut ihosolukko, myrkyt ja vapaat radikaalit poistuvat. Solujen toiminta ja kollageenin tuotanto aktivoituu - ihosta tulee kiinteä, tasainen ja kaunis. Se suorastaan hehkuu terveyttä!

Tulokset ovat pitkäkestoisia, sillä ihosi vahvistuu sisältäpäin ja siitä tulee onnellinen! Mikään muu hoito maailmassa ei tuota samanlaista vaikutusta.

MITÄ
ENTSYYMIT OVAT?

entsyymin levitys koko kasvot.jpg

Ihminen ei voi elää ilman entsyymejä. Ihmiskeho koostuu pääasiallisesti vedestä, entsyymien hallitsemista kemikaaleista ja sähkömagneettisista aalloista.
 

Entsyymit ovat kemiallisten reaktioiden biologisia katalyytteja. Ne säätelevät kaikkea kehon ja ihon molekyylitoimintaa. Ilman entsyymejä kemialliset reaktiot tapahtuisivat soluissa liian hitaasti, eikä elämä olisi mahdollista.
 

Entsyymit ovat elävää ainesta, joka säätelee terveyttä ja toimii tiettyjen mineraalien kanssa muodostaakseen kehossa luonnollisia antioksidantteja. Nämä antioksidantit taistelevat vapaita radikaaleja vastaan, jotta ihomme ja kehomme pysyisi terveenä.
 

DMK Signature entsyymiterapiassa hyödynnetään kuljettajaentsyymien hyödyllisiä ja tervehdyttäviä vaikutuksia. Tämä ihoterapia on jäljittelemätön ja täysin uniikki. Sen vaikutus ihossa on ilmiömäinen. Mikään muu hoito ihonhoidon maailmassa ei tuota samanlaista vaikutusta.

bottom of page