top of page

DMK

Logo.png

KONSEPTI, JOKA UUDISTAA IHOSI JA MUUTTAA ELÄMÄSI.

DMK-ihonhoitokonsepti tarjoaa iholle kemiaa, jonka se tunnistaa omakseen. DMK vaikuttaa pintaa syvemmälle ja pureutuu iho-ongelmien syyhyn, ei vain pelkkään oireeseen. Hoidot ja tuotteet toimivat yhteistyössä ihon omien toimintojen ja rakenteiden kanssa. Ihosta tulee vahva, vastustuskykyinen ja sen toiminnot saadaan tasapainotettua.

 

Ei ole olemassa ihoa, joka ei hyötyisi DMK-konseptista! DMK:n avulla voidaan hoitaa kaikkia ihon tarpeita, olipa kyseessä sitten akne, rosacea, ikääntymismuutokset, pigmentaatio, herkästi reagoiva iho tai ihon optimaalisen kunnon ylläpitäminen.

DMK-konseptilla saavutetut tulokset ovat hämmästyttävän hyviä. Tämä johtuu siitä, että konsepti vaikuttaa suoraan ihon rakenteeseen ja toimintaan solutasolla. Koska tuotteiden koostumus ja kehon kemialliset ominaisuudet sopivat yhteen, iho reagoi oikealla ja toivotulla tavalla. Tuloksena on vahva, elinvoimainen, kaunis ja terve iho!

DMK-KONSEPTI

DMK:n kulmakivi on REMOVE, REBUILD, PROTECT, MAINTAIN (POISTO, JÄLLEENRAKENNUS, SUOJAUS, YLLÄPITO) -konsepti, joka säätelee ihon toimintaa ja parantaa sen optimaaliselle tasolle. Tämä konsepti saa ihon toimimaan jälleen nuoren ja terveen ihon tavoin.

REMOVE - kuolleen solukon ja muiden ongelmien poistaminen ihon pinnalta

REBUILD - ihon toimintojen optimointi

PROTECT - iho suojataan ympäristön ja haittatekijöiden vaikutuksilta

MAINTAIN - ihon hyvinvoinnin ylläpito DMK Skincare -kotihoitotuotteilla

MATKA HYVÄÄN IHOON ALKAA TÄSTÄ.

bottom of page