top of page
White Room
Else logo2.png

ENERGIAHOITO

- Puhtaan valon ja rakkauden energia hoitaa juuri niin kuin on oikein ja parasta kullakin hoitokerralla -

Valonenergia tuo helpotusta elämän käännekohdissa, uupumuksessa ja ilossa. Se puhdistaa ja vahvistaa Sinun omaa kokonaisuuttasi.

 

Energiahoito rentouttaa ja hoitaa Sinua rakkaudella, joka ei vaadi tai arvota Sinua ihmisten luomien normistojen mukaan, vaan tuo aikaa myöten näkyväksi sieluolemuksesi kauneuden.

 

Valonenergia voi auttaa tunnistamaan erottelemaan omia käytösmalleja, reagointitapoja ja kääntää Sinut itsesi puoleen ja puolelle.

 

063A9620_edited.png

Kaikki on energiaa ja energian liikettä – värähtelyä. Elämän tanssiinkutsuihin on energiahoitojen myötä helpompi vastata itsestään käsin rakkaudessa, kuin vastavirtaan uiden tai totuttuja reagointitapojaan seuraten.

 

Vahvistunut energiakenttä asiakkaassa, minussakin, saa aikaan terveellisiä muutoksia ja kyseenalaistamista itsellesi haitallisia toimintatapoja, kuten vaikkapa liikaa miellyttämistä tai uhriutumista kohtaan.

 

Oman energiakentän vahvistumisen myötä syntyvä voimaantumisen kokemus auttaa elämän haastekohdissa ja kirkastaa elämän kauniit asiat kiitollisuuden täyttämiksi.

 

Energiahoidot eivät korvaa terapiaa tai muita hoitomuotoja vaan tukevat ja viimeistelevät hyvinvoinnin silloin kun paljon on jo tehty. Energialääketiede on parhaimmillaan sairauksia ennaltaehkäisevä hoitomuoto. Hoidot ovat tyypillisesti sarjahoitoja ja ne toimivat erinomaisesti myös etähoitoina. Hoidot vaativat syvää keskittymistä ja meditatiivista tilaa, jossa annan intuition ja ohjauksen toimia minussa asiakastani varten.

 

bottom of page